Retreater i Östersunds församling ht 2012

juli 24th, 2012 | Posted by Olof Roos in Okategoriserade

 

Tystnaden är porten till själen och själen är porten till Gud. Vi människor behöver tystnaden för att på djupet kunna möta oss själva och Gud. Att vara med på en retreat är ett sätt att tillsammans med andra vila i tystnaden, som blivit en bristvara i vårt samhälle. I retreaten får vi möjlighet att landa, tanka ny energi och söka vägledning.

En bra rytm är att ge sig själv möjlighet till en stilla dag i månaden tillsammans med Gud. Därför erbjuder Östersunds församling tillsammans med andra församlingar och kyrkor en kortare retreat i månaden under hösten.

Välkommen att dela tystnadens gemenskap med oss i höst!

Retreaterna finns i evenemangskalendern.

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.